· 

Zorgbemiddelingsbureaus in de problemen

Maandelijks schrijven zich tientallen nieuwe zorgbemiddelingsbureaus in bij de Kamer van Koophandel. Gemotiveerde mensen met kennis van zorg, maar helaas niet van contracten. Want, zo blijkt, de meeste door de zorgbemiddelingsbureaus opgestelde overeenkomsten zijn niet in orde.

Dat dit grote gevolgen heeft blijkt wel uit het feit dat zorgondernemers die werken via dit soort bureaus als btw-plichtig worden beschouwd en achteraf alsnog 21% van hun inkomsten moeten afdragen.

Dan hebben we het nog niet eens over de bureaus die kunnen worden aangemerkt als werkgever terwijl ze alleen maar met zzp-ers werken...

Hoe weet je als zorgbemiddelingsondernemer of jouw contract voldoet en geen problemen veroorzaakt? Laat het nakijken door een jurist die hierin gespecialiseerd is.

 

Bij De Kroon Adviseurs hebben wij zo'n jurist met kennis van zaken. Bovendien kan hij op een heldere manier uitleggen zodat jij zeker weet dat je alles op orde hebt.

 

Daarnaast kan hij ook door het geven van voorlichting ervoor zorgen dat de zorgwerkers die nu bij jou werken al hun zorgwerk bij jou onderbrengen, omdat ze dan zeker weten dat ze goed zitten. Een lezing, adviesgesprek, er is van alles mogelijk.

Neem gerust contact op en nodig ons uit voor een kop koffie bij jullie op kantoor.